google-site-verification=wDXVIiJpctJJSS98qMmchu4i4CvwRx0XfG47iQatQIU
تجهیزات توانبخشی مورد نیاز معلولین و افراد ضایعه نخاعی
افراد بسیاری بنا به مشکلات جسمانی دچار کم توانی، مشکلات نخاعی، معلولیت یا ناتوانی،هستند این افراد برای این که به زندگی معمول خود بازگردند به یک سری تجهیزات نیاز دارند که ما در این مقاله این تجهیزات را مورد برسی قرار میدهیم.
ویلچرهای دستی یا ساده، جزو اولین انواع تجهیزات توانبخشی بوده که برای افراد معلول و ضایعه نخاعی مورد استفاده قرار میگیرد. ویلچر های دستی از وزن کمتری نسبت به ویلچر های برقی برخوردار هستند و این امر باعث حمل نقل ساده تر آنها میشود. جنس بدنه ویلچر های دستی فولاد یا آلومینیوم هستند و در بعضی از مواقع از فیبر کربن نیز استفاده میشود. ویلچر های دستی دارای انواعی است که در ادامه این مقاله آنها را مورد برسی قرار میدهیم.
این ویلچر ها توسط خود شخص با دو هندریم که در چرخ ها وجود دارد به حرکت در میآیند. در این ویلچر ها هم از چرخ های توپر که پنچر نمیشوند و هم از چرخ های بادی استفاده میشوند.ویلچر های ارتوپدی دارای زیر دستی و جا پایی های متحرک نیز هست که حمل و نقل آنها را راحت تر میکند.
این ویلچر ها توسط پرستار بیمار به حرکت در میآید و خود شخص نمیتواند آن را به حرکت در بیاورد این ویلچر ها برای آن دسته از افراد که از بالاتنه قوی برخوردار نیستند یا افراد ضایعه نخاعی که از کمر به بالا فلج هستند و بیماران سی پی مورد استفاده قرار میگیرند. مزیت این ویلچر های این است که ابعاد و حجم آنها نسبت به ویلچر های چرخ بزرگ کم تر هستند و همچنین از وزن کمتری برخوردار هستند. در این ویلچر ها معمولا از چرخ های توپر که پنچر نمیشوند استفاده میشوند.
توانایی و تمایل به ورزش کردن در افراد کمتوان، همانند هر فرد دیگری وجود دارد. ویلچر های اسپرت برای آن دسته از معلولیت ها که از کمر به پایین فلج هستند یا به اصطلاح دیگر بالا تنه قوی دارند استفاده میشوند. جنس بدنه ویلچر ها اسپرت معمولا آلومینیوم یا فیبر کربن است که این ویلچر ها را نسبت به سایر ویلچر ها سبک تر میکند.همچنین چرخ های این مدل ها پینی هستند که جابه جایی آنها را نیز تسهیل میکند.
ویلچرهای ویژه حمام و یا دستشویی، ویلچر هایی هستند که برای حمام کردن یا دستشویی بردن مورد استفاده قرار میگیرند. در ویلچر های حمامی هم لگن برای دستشویی تعبیه شده و هم به عنوان صندلی روی توالت بر روی توالت فرنگی قرار میگیرند. جنس بدنه ویلچر های حمامی یا از فولاد آب کاری شده ( اصطلاحا به استیل معروف هستند) و یا آلومینیوم هستند که مدل آلومینیوم چون ضد زنگ هست بیشتر توصیه میشود.
ویلچر های برقی به افراد این امکان را میدهند بدون نیاز به شخص دیگری برای هول دادن و یا داشتن دست های قوی برای حرکت ویلچر با یک اشاره انگشت تردد داشته باشند.
ویلچر های برقی در دو نوع به بازار عرضه میشوند
۱- مدل های تاشو ۲ مدل های مبله
بالابر بیمار پرسونال برای آن دسته معلولین که از کمر به پایین معلول هستند یا به معنای دیگر بالاتنه ی قوی دارند استفاده میشود.
روش استفاده از بالابر بیمار پرسونال:
گاهی وقت ها شخص معلول در طول روز نیاز دارد به روی زمین بیاید و کار های خود را انجام دهد و هر وقت که نیاز داشت به روی ویلچر خود برگردد. بالابر پرسونال به این صورت کار میکند که شخص را از کف زمین بلند میکند و هم ارتفاع ویلچر بالا میآورد و یا برعکس. بالابر بیمار پرسونال برقی بوده و تحمل وزن تا 150 کیلو را دارد و این امکان را به شخص با توان ضعیف میدهد تا مستقل باشد و نیاز به شخص دیگری نداشته باشد.
ارتفاع از کف هنگامی که روی زمین هست 10 سانتی متر هست و حدود 60 سانتی متر فرد را بلند میکند.
افراد بسیاری بنا به مشکلات جسمانی دچار کم توانی، مشکلات نخاعی، معلولیت یا ناتوانی، چاقی مفرط و غیره میشوند، در این شرایط یکی از چالش هایی که فرد و اطرافیان وی با آن درگیر هستند، حرکت کردن و جابجایی شخص از روی زمین، تخت و غیره به نقطه ای دیگر است. بالابر بیمار این مشکل را برای این افراد برطرف میکند به این صورت که پرستار بیمار بدون کوچکترین تحمل فشار میتوان فرد ضایعه نخاعی را از روی تخت روی ویلچر، از روی تخت روی مبل، از روی تخت روی توالت فرنگی و برعکس جابه جا کند.
این بالابر ها تحمل وزن تا 150 کیلو را دارند و در دو نوع تک جک و دو جک به بازار عرضه میشوند که در مدل های تک جک پایه های بالابر به صورت پدالی و در مدل دو جک پایه های بالابر بیمار با جک باز و بسته میشوند.
کارایی دستگاه های بالابر بیمار با جلیقه هایی که همراه با این دستگاه هست معنا پیدا میکند که در سه نوع هستند.
۱- جلیقه ی استاندارد : این جلیقه، جلیقه ی اصلی دستگاه هست که وظیفه بلند کردن از روی تخت و ویلچر را برعهده دارد.
۲- جلیقه پوشک : این جلیقه فرد را به صورت خوابیده در حالی که زیر لگن خالی است از روی تخت بلند کرده و امکان تعویض پوشک را به پرستار بیمار میدهد.
۳- جلیقه ی ایستا: این جلیقه برای کار های فیزیوتراپی استفاده میشود.
درصورت نیاز به راهنمایی برای خرید این تجهیزات میتوانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
تهران، خیابان شریعتی، بالاتر از خیابان سمیه، شماره108
شماره تماس :
02177523852
مشاور فروش : 09106632076
فروشگاه اینترنتی آیمکس کالا انواع تجهیزات توانبخشی اعم از ویلچر، ویلچر برقی، بالابر بیمار، توالت فرنگی، عصا و واکر و همچنین بالشت و تشک های طبی و ساپورت های طبی و هر تجهیزاتی که به سالمندان، معلولین و بیماران ارائه و به فروش میرساند.
تمامی خدمات و محصولات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.